• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Aicinām uz Debitum investoru dienu

    Foto: Debitum

    Nedēļu pirms nu jau ikgadējās Investoru kluba konferences, 26. oktobrī, biznesa aizdevumu platforma Debitum aicina interesentus un investīciju pasaules entuziastus uz Debitum Investoru dienu.

    Pasākums tiek rīkots, jo pēdējos mēnešos Debitum platformu ir skārušas pozitīvā nozīmē ļoti būtiskas pārmaiņas – ir nomainījušies ieguldījumu brokeru sabiedrības īpašnieki, kā arī ir aizsākta virkne stratēģiski svarīgu platformas attīstības iniciatīvu.
    Līdz ar to Investoru Dienas pasākumā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar Debitum jaunajiem īpašniekiem, uzzināt par platformas izaugsmes plāniem un iegūt informāciju “kas un kā” notiek Debitum(ā) no pirmavotiem.
    Tāpat Investoru Dienas ietvaros notiks nozares ekspertu diskusija par notikumiem un aktualitātēm investīciju (tostarp P2P) pasaulē. Tajā piedalīsies arī Investoru Kluba izpilddirektors Kaspars Peisenieks.
    “Pat ja neesat Debitum partneris vai investors, bet aktīvi sekojat līdzi notikumiem investīciju pasaulē, priecāsimies Jūs satikt un pie vīna glāzes pārrunāt nozares aktualitātes. Nenoliedzami, šis būs lielisks veids, kā paplašināt pazīšanās loku un uzzināt, kādas vēsmas valda savstarpējo aizdevumu (peer-to-peer) industrijā,” ikvienu interesentu aicina Debitum platformas vadītājs Henrijs Jansons.
    Investoru Dienas pasākums notiks 26. oktobrī no pulksten 18.00 līdz pēdējam viesim. Tiekamies Debitum mājvietā Ūnijas ielā 8, k-7, 2. stāvā, Rīga (VEF kvartāls).
    RSVP: līdz 24. oktobrim pa tālruni +371 200 05452.
    Programma
    · Debitum jauno īpašnieku uzrunas un platformas nākotnes plāni.
    · Creditreform valdes priekšsēdētāja Inga Veide - Kā tiek veikta biznesu kredītrisku analīze, regulārs monitorings un parādu piedziņa.
    · Platformā izvietotie refinansētāji (BONO House - Latvija, Triple Dragon – Lielbritānija) pastāstīs, kur tiek investēta ieguldītāju nauda.
    · Viedokļa līderu diskusiju panelis - Kādas vēsmas valda P2P nozarē un investīciju pasaulē kopumā.
    · Neformālas sarunas pie vīna un uzkodām
    Debitum ir P2P investīciju platforma, kas darbojas atbilstoši Latvijas Bankas izsniegtajai ieguldījumu brokeru sabiedrības licencei un normatīviem. Platformā ir iespējams ieguldīt MVU biznesa aizdevumos (Latvija, Igaunija, Polija, Lielbritānija). Piecos pastāvēšanas gados platforma investori ir “apgrozījuši” vairāk nekā 70 milj. eiro, kur investoriem atmaksātā pamatsumma un peļņas procenti sastāda 64 milj. eiro (atlikušie aktīvi – ieguldījumos). Debitum investoru noguldījumu aizsardzību realizē 3 līmeņos – Platformas, Aizdevēju un Aktīvu līmenī.
    Vairāk informācijas par platformu iespejams atrast – www.debitum.network.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība