• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Jūnijā Rīgā notiks finanšu ekspertu un investoru pasākums Finfellas Riga 2023

    Finfellas Riga 2023 aicina visus alternatīvās finanšu un finanšu tehnoloģiju jeb fintech pārstāvjus, finanšu nozares ekspertus, kā arī investorus un uzņēmējus apmeklēt starptautisko pasākumu no 1. līdz 2. jūnijam Rīga, Hanzas Peronā.

    Finfellas Riga 2023 plāno klātienē uzņemt līdz 500 finanšu nozares viedokļu līderus no visas pasaules, lai apspriestu jaunākās inovācijas un tendences. Kā norāda rīkotāji, šis pasākums ir nozīmīgs visai fintech ekosistēmai, jo sniedz iespēju smelties iedvesmu jauniem pirmsākumiem un sadarbībām.
    Pasākums norisināsies dažādos formātos - tiks organizēta divu dienu konference ar uzņēmumu stendiem un prezentācijām, kā arī paneļu diskusijām Hanzas Peronā, notiks arī tīklošanās neformālā gaisotnē Digital Art House.
    Toties pirms pasākuma būs iespējams apmeklēt pašmāju uzņēmum Debitum, Viainvest, Twino, Mintos un Lande birojus, lai klātienē uzzinātu vairāk par šo uzņēmumu ikdienu. Kā arī drīzumā tiks izziņota tikšanās vieta 31.maija pasākumam Rīgā, kurā interesentiem būs iespēja klātienē tikties vēl pirms pirms pasākuma.
    Pēc Finfellas Riga 2023 pasākuma 3. jūnijā viesi aicināti doties vizītē pie vietējiem lauksaimnieku uzņēmumiem kopā ar pārstāvjiem no uzņēmuma Lande vai pavadīt dienu Investoru festivālā 2023.
    Savu dalību jau apstiprinājušas gan vietējie, gan starptautiskie fintech uzņēmumi. Jauno uzņēmēju paaudzi pārstāvēs tādi uzņēmumi kā Debitum, Viainvest, Twino, Mintos, Profitus, Income un citi.
    Paneļdiskusijās noritēs sarunas par tematiem, kas skar altenatīvo finanšu platformu darbību un izaugsmes iespējas. Diskusiju dalībnieki būs pieredzējuši uzņēmumu vadītāji un Latvijas Bankas pārstāvji.
    Finfellas ir finanšu profesionāļu un entuziastu kopiena, kas koncentrējas uz kopīgu mācīšanos, tīklošanos un sadarbību alternatīvo finanšu nozarē.
    Finfellas komanda 2019.gadā organizēja P2P Conference Riga 2021, kurā piedalījās 500 cilvēku no dažādām pasaules valstīm. Sākoties pandēmijai, pasākumi tika aizliegti, tāpēc 2020. gada 13. novembrī Finfellas rīkoja savu pirmo virtuālo pasākumu,kopā aizvadīja 12 šādus virtuālos pasākumus.
    Informāciju par pasākumu meklējat šeit. Ar kodu investoruklubs-finfellas-10 varat saņemt 10% atlaidi no pasākuma dalības maksas.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība