• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Aicinām apmeklēt Investoru Kluba konferenci 2022!

    12. novembrī norisināsies Latvijas vadošā specializētā investīciju medija – Investoru Kluba - konference. Novembrī Investoru Klubs svin viena gada jubileju, par godu tam un arī lai paskatītos uz beidzamā laika aktualitātēm un iezīmētu nākotnes prognozes, tiek rīkota konference.

    Kaspars Peisenieks Investoru Kluba izpilddirektors un redaktors, iedrošina arī šajos laikos meklēt iespējas: “Akcijas ne vienmēr iet uz augšu, reizēm tās arī krīt, taču, ja aktīvi rūpējamies par saviem finanšu līdzekļiem, vienmēr varam atrast kādas iespējas. Piemēram, jau šobrīd ir valstis, kurās ekonomiskie triecieni ir bijuši mazāki, viss jau sācis iet uz augšu. Ir arī atsevišķi sektori, kuros pat šobrīd jau ir diezgan daudz iespēju.”
    Kā un kur meklēt šīs iespējas? Kā klājas uzņēmumiem, kuru akcijas kotētas biržā? Kā pašreizējo situāciju vērtē ekonomisti? Kāda ir situācija pārējās Baltijas valstīs? Cik perspektīvi šobrīd ir alternatīvie ieguldīšanas varianti? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem meklēsim konferencē.
    Augstākā līmeņa profesionāļi dalīsies savā pieredzē un prognozēs par finanšu tirgu turpmāko attīstību, kā arī iesaistīsies diskusijās viens ar otru un pasākuma apmeklētājiem. Konference sastāvēs no 3 daļām. Pirmajā tiks iezīmēta pašreizējā situācija ekonomikā un finanšu tirgos, otrajā – ieguldījumu iespējas akcijās, bet trešajā būs pieejama plašāka informācija par alternatīvajām ieguldījumu iespējām.
    Konferences dalībnieku vidū ir tādi zināmi cilvēki kā Jānis Vība, Virši-A, valdes priekšsēdētājs, Didzis Ādmīdiņš, DelfinGroup, valdes priekšsēdētājs, Baiba Brusbārde, Latvijas Banka, galvenā ekonomiste, Roberts Idelsons, Signet Bank, valdes priekšsēdētājs, Mārtiņš Šulte, Mintos, izpilddirektors, Kristiāna Janvare, Signet Bank, investīciju pārvaldes vadītāja, Henrijs Jansons, Debitum, izpilddirektors, Deivids Barons, AVER Brokerage, valdes loceklis, Aigars Šmits, Arco Real Estate valdes priekšsēdētājs, Mattias Wallander, Enlight Reasearch, dibinātājs un analītiķis, Igaunijas un Lietuvas investori u.c.
    Plašāka informācija un pieteikšanās ŠEIT.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība