• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    INVL Baltic Real Estate 1. pusgadā lepojas ar peļņas pieaugumu

    Foto: INVL

    Nekustamo īpašumu investīciju kompānijas INVL Baltic Real Estate konsolidētā tīrā peļņa 1. pusgadā bija 1.88 milj. eiro - par 152% vairāk nekā pērn šajā pašā periodā, kad peļņa bija 0.75 milj. eiro. Rezultātus pozitīvi ietekmēja nekustamā īpašuma vērtības pārvērtēšana 1.7 milj. eiro apmērā.

    Uzņēmuma konsolidētā pašu kapitāla vērtība šā gada jūnija beigās bija 21.2 milj. eiro (2.63 eiro par akciju), salīdzinot ar 2021. gada jūnija beigām, bija vērojams pieaugums par 25.6% (pēc dividenžu novērtēšanas un izmaksas).
    INVL Baltic Real Estate apsaimniekotie objekti turpināja uzturēt augstu noslogojumu un palielināt nomas ienākumus. Uzņēmuma konsolidētie neto pamatdarbības ienākumi no pašu objektiem 2022. gada 1. pusgadā bija 1.01 milj. eiro jeb par 46% augstāki nekā pērn attiecīgajā periodā (0.69 milj. eiro). Konsolidētie ienākumi salīdzināmajā periodā pieauga par 32% līdz 1.64 milj. eiro, konsolidētie nomas ienākumi no pašu objektiem pieauga par 13% līdz 0.93 milj. eiro.
    INVL Baltic Real Esate pārvaldīto aktīvu vērtība 1. pusgada beigās bija 33.8 milj. eiro - par 14% vairāk nekā gadu iepriekš (29.6 milj. eiro).
    Viens no pēdējiem INVL Baltic Real Estate darījumiem ir jūlija sākumā noslēgtā nekustamā īpašuma pārdošana. Nekustamo īpašumu investīciju kompānijas pārvaldītais uzņēmums Dommo Grupa, kas attīsta 58 hektāru plašo loģistikas un industriālo parku Dommo Logistics & Industrial Park pie Rīgas, par 0.4 milj. eiro pārdeva 3.4 hektāru zemes gabalu.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība