• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Baltika pārdod daļu Ivo Nikkolo zīmolu

    Foto: Liis Treimann

    Apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums Baltika pārdod daļu no Ivo Nikkolo zīmoliem, taču turpina tos izmantot ar ekskluzīvu licenci.

    8. augustā Baltika un Niul noslēdza preču zīmes nodošanas līgumu, uz kura pamata Niul iegūs daļu no Ivo Nikkolo preču zīmēm. Preču zīmju iegādes cena kopumā ir 8 milj. eiro, liecina biržas paziņojums.
    Niul iegūst Ivo Nikkolo attēla zīmi un vārdu zīmi gan Igaunijā, gan Eiropas Savienībā.
    Aiz Niul uzņēmuma stāv zvērināts advokāts Janno Kuusk, pēc kura apliecinājuma zīmolu Ivo Nikkolo iegādājās viņa uzņēmums. "Varu apliecināt, ka Igaunijas Republikā reģistrā esošā informācija ir patiesa. Es personīgi to nepirku, biedrība nopirka, un biedrībai ir īpašnieks." Uzņēmumu reģistra dati liecina, ka uzņēmuma īpašnieks ir advokātu birojs TGS Baltic un vienīgais valdes loceklis ir viņu konkurenta Sirel & Partners partneris un zvērināts advokāts Janno Kuusk.
    Darījuma rezultātā Baltika pašu kapitāls atbilst no Komerclikuma izrietošajai 50% pamatkapitāla prasībai, un saņemtās summas tiks izmantotas Baltika galveno darbību, projektu un investīciju finansēšanai. Pēc uzņēmuma domām, darījumam būs pozitīva ietekme uz Baltika pašu kapitālu.
    Baltika saglabā 10 gadu ekskluzīvo preču zīmju licenci, t.i. neierobežotas tiesības izmantot preču zīmes, un par to arī maksā līgumā noteikto licences maksu.
    Pērn Baltika paziņoja, ka pārdos zīmolu Monton Ķīnas apģērbu ražotājam Shenzhen Maiteng International Apparel Co.
    Baltika akcijas cena kopš gada sākuma kritusies par vairāk nekā 40% un šobrīd tirgojas pie 0.15 eiro.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība