• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Arco Vara vadība aktīvi tirgojas ar uzņēmuma akcijām

    Allar Niinepuu (pa kreisi), Arco Vara padomes loceklis un Tarmo Silds, padomes priekšsēdētājs.Foto: LIIS TREIMANN

    Arco Vara padomes locekļi pirms svētkiem aktīvi pirkuši un pārdevuši uzņēmuma akcijas. Tādējādi divu padomes locekļu portfelī vairāk nekā līdz šim atrodamas Arco Vara akcijas, bet vienam mazāk.

    Pārdošanas ziņā izcēlies Arco Vara padomes loceklis Stīvs Goreliks, kurš pirms svētkiem samazinājis pozīciju.
    Viņš nesen ir pārdevis kopumā 4203 Arco Vara akcijas, izmantojot Firebird Fund L.P., Firebird Republics Fund Ltd un Firebird Avrora Fund Ltd. Laikā no 21.-23. Decembra darījumos Goreliks akcijas pārdeva par 11 153,63 eiro un vidējās darījumu cena uz vienu akciju bija robežās no 2,639 līdz 2,682 eiro.
    Tajā pašā laikā cits Arco Vara padomes loceklis Allar Niinepuu ar uzņēmuma Kavass OÜ starpniecību ir iegādājies kopumā 5000 Arco Vara akciju. Vidējā viņa darījumu cena bijusi 2,64-2,687 eiro robežās un akcijas viņš iegādājies par 13 341 eiro. Niinepuu darījumi notikuši arī īsi pirms Ziemassvētkiem, precīzāk 22.-23. decembris.
    Nedēļu iepriekš Arco Vara akcijas iegādājās arī uzņēmuma padomes priekšsēdētājs Tarmo Silds, iegādājoties 563 akcijas. Viņa veikto darījumu vidējā pirkuma cena bija 2,73 eiro, kas nozīmē, ka viņš akcijas ieguvis par papildu 1536,99 eiro.
    Saskaņā ar akciju reģistru Kavass OÜ šobrīd pieder 10 000 Arco Vara akciju. Tajā pašā laikā Kavass OÜ pieder 50% Alarmo Kapital OÜ akciju, kas ir arī lielākais Arco Vara akcionārs ar gandrīz 6,34 miljoniem akciju.
    Uzņēmums Firebird Fund L.P., Firebird Republics Fund Ltd un Firebird Avrora Fund Ltd saskaņā ar akciju reģistru kopumā pieder 655 048 Arco Vara akcijas. Tarmo Sillai caur Aia Tänav OÜ pieder otra puse no Alarmo Kapital OÜ, turklāt Sillal ar Aia Tänava starpniecību pieder papildus 111 000 Arco Vara akciju.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība