• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Jaunais IPO par kafijas krūzes cenu

    Tie, kas vēlēsies, drīzumā varēs savā īpašumā iegūt kafijas uzņēmumu - OA Coffee akcijām paredzēta parakstīšanās no 8. decembraFoto: OA Coffee

    IPO apgriezieni nemazināsies – tiek sagaidīts, ka uz kafijas ražošanas uzņēmuma OA Coffee akcijām varēs parakstīties no 8.decembra, liecina biržas paziņojums.

    OA Coffee ir pieteicies Nasdaq First North tirdzniecībai ar savām akcijām, tostarp akcijām, kas tiks emitētas piedāvājuma laikā. Kotēšanas institūcija līdz šim nav pieņēmusi lēmumu par OA Coffee akciju iekļaušanu tirdzniecībā, taču uzņēmums jau informē investorus par gaidāmo IPO.
    OA Coffee emisijas laikā Nasdaq Tallinn First North piedāvās investoriem līdz 150 000 akciju, pārrakstīšanās gadījumā piedāvāto akciju skaits tiks palielināts par 15 000 akcijām līdz 165 000 akciju.
    Paredzamais piedāvājuma periods ilgs no 8.decembra līdz 15.decembrim, piedāvātās akcijas cena ir kā kafijas cena kafejnīcā - 3,30 eiro. Parakstīšanās rezultāti tiks paziņoti 16. decembrī, un tirdzniecība ar jaunajām akcijām tiks uzsākta 2022. gada 3. janvārī vai tuvu tam.
    IPO pieejams tikai Igaunijas investoriem
    Piedāvājums ir paredzēts privātajiem un institucionālajiem investoriem Igaunijā. Ienākumus no piedāvājuma plānots novirzīt darbībām, kas saistītas ar jaunu funkcionālo kafiju un pieredzes kafiju produktu izstrādi un pārdošanu, ražošanas aktivitāšu veicināšanu un izstāžu zāles un papildu reprezentatīvās kafejnīcas izbūvi.
    OA Coffee tuvāko četru gadu plāni primāri ir saistīti ar uzņēmuma izaugsmi, tieši tāpēc uzņēmums uzskata par nepieciešamu novirzīt gūto peļņu un investēt ražošanas attīstībā un tirdzniecības darbības paplašināšanā, kā arī dividenžu izmaksas šajā laika periodā netiek plānotas.
    OA Coffee AS ir Igaunijā dibināts uzņēmums, kura galvenā darbības joma ir grauzdēšana, kafijas pupiņu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība