• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    5 akcijas, kuras eksperti šobrīd iesaka iegādāties

    Foto: Scanpix

    Aplūkojot tehnisko ainu, eksperti šobrīd saskata labas pirkšanas iespējas Dow Jones indeksa akcijās, konkrētāk izceļot tieši 5 uzņēmumu vērtspapīrus.

    No indeksā iekļautajām akcijām šogad veiksmīgākās bijušas Salesforce ar 55% pieaugumu, Microsoft ar 50% pieaugumu un Intel ar 41% pieaugumu. Sliktākie rādītāji bijuši Walgreens Boots Alliance, kura akciju cena atkāpās par 45%, Three M ar 25% kritumu un Chevron ar 18% kritumu.
    Divām no veiksmīgākajām akcijām ir vērts rūpīgi sekot līdzi, pat skatoties uz tehnisko bildi. Turklāt eksperti iesaka vēl trīs vērtspapīrus, kuros viņi saskata spēcīgu augšupejošu potenciālu.
    Apple
    Pēc analītiķu domām, Apple akcija ieiet tehniskās ainas ziņā labvēlīgā diapazonā, un viņi redz, ka vispiemērotākā vieta pirkšanai būtu šobrīd, kad akcijas cena ir ap 182 dolāriem. Tuvākajā laikā cenai vajadzētu sasniegt 198 dolāru līmeni.
    Intel
    Pēc analītiķu domām, mikroshēmu industrijas līderis Intel šobrīd, sasniedzot 37.80 dolāru cenu līmeni, ir īstajā pirkuma vietā. Mikroshēmu ražotājs sasniedza komfortablu līmeni pēc trešdien notikušā akciju cenas krituma par 2%.
    Microsoft
    Microsoft akciju cena, kas pēdējo dienu laikā uzrādīja kāpuma pazīmes, ir sasniegusi 360 dolāru atzīmi. Pēc analītiķu domām, šis ir piemērots laiks akciju iegādei, jo to cenai drīzumā vajadzētu sasniegt 366 dolārus, pēc tam turpinot tālāku augšupeju.
    Visa
    Visa gadījumā, kas sniedz starptautiskus finanšu pakalpojumus, pirkuma vieta ir pie 250 dolāriem. Tajā pašā laikā pirmā pazīme, kad akcijas nonāca izdevīgā diapazonā, jau bija pie 241 dolāriem.
    Šobrīd Visa akciju cena ir 241.6 dolāri.
    Walmart
    Mazumtirdzniecības ķēdes Walmart akcijas pašlaik maksā 164 dolārus. Tehniskās analīzes eksperti redz akcijām piemēru pirkšanas laiku tieši pie šīs cenas.
    Tomēr eksperti uzsver, ka tehniskā analīze ir tikai puse no formulas, un, pieņemot lēmumu par pirkumu, noteikti ir vērts ņemt vērā uzņēmuma fundamentālos rādītājus, piemēram, jaunākos uzņēmumu publicētos ceturkšņa rezultātus.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība