• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Elmo Rent novembrī atpalika no prognozētā apgrozījuma

    ELMO Rent vēl pirms gada beigām spēja pārsniegt šī gada apgrozījuma prognozi.Foto: ELMO Rent

    "Elmo Rent" novembrī, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielināja apgrozījumu, bet salīdzinājumā ar oktobri tas būtiski samazinājās sezonālu faktoru ietekmē, liecina biržas paziņojums.

    Elmo Rent paziņoja, ka to pārdošanas apgrozījums novembrī veidoja 71 200 eiro. Tai skaitā ienākumi no īstermiņa nomas veidoja 60 700 eiro, kas salīdzinājumā ar šo pašu periodu pērn pieauga gandrīz 2,9 reizes.
    Kopumā Elmo Rent pārdošanas ieņēmumi 2021.gada 11 mēnešos bija 1,01 miljons eiro, kas ir par vairāk nekā 8,5 procentiem vairāk nekā IPO prospektā šim gadam prognozētais mērķis.
    Elmo Rent akcija šodien pieaugusi par 7,87 procentiem līdz 4,8 eiro. Salīdzinot ar IPO cenu, aptuveni pusgada laikā akcija ir kritusies par 4 procentiem.
    «Mūsu sektorā klusā sezona sākas oktobrī, kad koplietošanas pakalpojuma izmantošana parasti samazinās. Tāpēc 10 mēnešu gada mērķis un 12% pieaugums īstermiņa nomas pārdošanas apjomā novembrī, salīdzinot ar oktobri, ir ļoti nozīmīgi rādītāji, ”sacīja Elmo Rendi izpilddirektore Jūlija Ņekrasova. "Tie liecina, ka uzņēmuma pievilcība aug un videi draudzīga domāšana turpina iegūt popularitāti."
    Sezonālu iemeslu dēļ reģistrēto jauno klientu skaits, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, samazinājies par 17 procentiem. Salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieaugums ir piecas reizes. Novembra apgrozījuma prognoze 106 000 eiro apmērā netika sasniegta, jo daļa no apgrozījuma oktobrī nāca ātrāk, nekā bija paredzēts, paziņoja uzņēmums.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība