• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    HansaMatrix asociētā sabiedrība saņems vairāk nekā 2 miljonus eiro pārdošanas apjomu

    Latvijas tehnoloģiju uzņēmums HansaMatrix šogad jau noslēdzis vairākus vērienīgus piegādes līgumus.Foto: HansaMatrix

    Latvijas tehnoloģiju uzņēmuma HansaMatrix asociētais uzņēmums Lightspace Technologies 2022. gadā parakstījis 2,2 miljonu eiro vērtu līgumu par galvas displeju piegādi, liecina paziņojums biržā.

    Līgums parakstīts ar nozīmīgu industriālo klientu par iG1050 galvas displeju piegādi, un, ja tas tiks veiksmīgi pabeigts, pusēm ir paredzēts pagarināt līgumu uz turpmākiem periodiem un jaunām summām.
    "“Lightspace izstrādātā AR galvas displeju optika pierāda savu kvalitāti un tehnoloģisko pārākumu. Saskaņā ar daudzu potenciālo klientu novērtējumu Uzņēmuma optiskais risinājums attēla kvalitātē šobrīd pārspēj visus AR galvas displejus un brilles, kas nopērkami globālā tirgū" Ilmārs Osmanis, HansaMatrix dibinātājs.
    HansaMatrix akciju cena maijā pieauga par pienācīgiem 60 procentiem, kad Lightspace potenciāls tika pieminēts igauņu medijos. Ziņu ietekme tikai dažus mēnešus noturēja akcijas cenu augstāk, un oktobra pirmajā pusē akcija atgriezās 9,2 eiro līmenī.
    Šodienas ziņu iespaidā akcijas cena uzlēkusi par 5,68 procentiem un šobrīd tirgojas pie 9,3 eiro.
    HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.
    Lightspace Technologies ir globāls Deeptech jaun-uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā optiskās tehnoloģijas nākamās papildinātās realitātes paaudzei. Uzņēmums ir globāls līderis 3D, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas pievieno patiesu realitātes sajūtu.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība