• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Modera iegūst papildus spēku no Austrālijas programmatūras uzņēmuma

    Nasdaq Baltic First North tirgū tirdzniecība ar Modera akcijām sākās oktobra vidū, un sagaidāms, ka jaunais sadarbības līgums cenu paaugstinās virs pašreizējās parakstīšanās cenas.Foto: Liis Treimann

    Automašīnu tirdzniecības programmatūras ražotājs Modera ir parakstījis stratēģiskās sadarbības līgumu ar Infomedia, pasaules līderi pēcpārdošanas programmatūras jomā, teikts kompānijas paziņojumā biržā.

    2021. gada 30. novembrī Modera AS noslēdza partnerības līgumu ar Infomedia, rezerves daļu, pakalpojumu un datu analīzes programmatūras risinājumu piegādātāju globālajai autobūves nozarei. Sadarbības mērķis ir Infomedia Infodrive datu analīzes un mārketinga risinājumu izplatīšana Ziemeļvalstīs, Baltijā un Polijā, ar iespēju paplašināt sadarbību arī citos EMEA tirgos.
    Partnerība integrē Infomedia Infodrive produktus ar Modera Automotive Cloud platformu, kas sniedz tālākpārdevējiem piekļuvi kritiskai informācijai un ļauj identificēt veidus efektivitātes uzlabošanai.
    "Kā globāls līderis rezerves daļu un apkopes datu jomā un ar lietotājiem vairāk nekā 186 valstīs, Infomedia ir ideāls Modera partneris, lai attīstītu savu platformu un nodrošinātu saviem klientiem jaunus un inovatīvus risinājumus," sacīja Modera izpilddirektors Raido Toonekurgs.
    Infomedia ir SaaS (Software as a Service) platformas nodrošinātājs, kas jau vairāk nekā 25 gadus ir vadošais uzņēmums inovācijās pasaules automobiļu pēcpārdošanas tehnoloģijās un nodrošina rezerves daļas, pakalpojumus, e-komercijas un datu analīzes risinājumus globālajai autobūves nozarei. Infomedia vērtība Austrālijas biržā pārsniedz pusmiljardu dolāru.
    Modera akcijas Nasdaq First North sarakstā tirgojas kopš šī gada oktobra vidus. Modera akcijas parakstīšanās cena bija 6,6 eiro un visu 1,5 mēnešu laikā akcija biržā tirgojusies zem parakstīšanās cenas. Šodienas sadarbības ziņu gaismā akcija pakāpās par 3,3 procentiem līdz 6,2 eiro līmenim, bet šobrīd cena ir nokritusi līdz 6 eiro līmenim.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība