• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Modera apvieno apdrošināšanu un automašīnu pārdošanu vienā platformā

    Modera akciju tirdzniecība Nasdaq Baltic First North biržā tika uzsākta 15. oktobrī.Foto: Liis Treimann

    Automašīnu tirdzniecības programmatūras uzņēmums Modera un LHV apdrošināšana laidusi klajā apdrošināšanas pārdošanas platformu, kas ļaus klientiem saņemt kopīgu piedāvājumu gan automašīnu tirdzniecībai, gan apdrošināšanai, liecina biržas paziņojums.

    Sadarbības rezultātā jaunajā apdrošināšanas pārdošanas platformā auto tirgotāji ātrāk nekā līdz šim varēšot izteikt klientiem auto pārdošanas piedāvājumu kopā ar apdrošināšanas piedāvājumu.
    Modera valdes loceklis Raido Tonekure piebildis, ka auto tirgotāji jaunajā platformā izmantos mazāk resursu. Tas tiem ļaušot koncentrēties uz papildu biznesa iespējām un palielināt ieņēmumu bāzi.
    LHV apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Janus Seppa savukārt teic, ka nekad nav bijis tāda standarta, kas ļautu tik vienkārši un ērti, uzreiz un ļoti ātri piedāvāt visu ar automašīnām saistīto apdrošināšanu.
    Modera AS ir 2007. gadā dibināts Igaunijas programmatūras uzņēmums, kura pamatdarbība ir digitālo risinājumu nodrošināšana auto industrijai. Šo risinājumu mērķis ir optimizēt komunikāciju starp automašīnu ražotāju, importētāju, izplatītāju un klientu.
    Modera sistēma ir pārdevusi gandrīz 25 000 transportlīdzekļu dažādās valstīs, un darījumu vērtība pārsniedz 600 miljonus eiro. Igaunijā uzņēmums sasniedzis 60% tirgus daļu.
    No šī gada oktobra Modera akcijas tiek tirgotas Nasdaq alternatīvajā tirgū First North. Akcija cena šo otrdien atrādās pie 6,24 eiro atzīmes.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība