• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Investoru festivāls. Domubiedru satikšanās ar pievienoto vērtību un bez uzvalkiem

    “Festivāls” – šis vārds jau pats par sevi skan tā vienkārši, brīvi un draudzīgi. Tieši tāda ir arī Investoru festivālu ideja – satikties ne pārāk formālā gaisotnē, lai klātienē parunātu ar domubiedriem un rastu jaunas idejas turpmākiem ieguldījumiem.

    Investoru festivāls notiek katru gadu vasarā, un tā ir laba iespēja apvienot kvalitatīvu laika pavadīšanu ar izglītošanos. Uz festivālu kā runātāji parasti tiek aicināti investoriem zināmi ļaudis, kuri piedāvā savas prezentācijas, taču nekas te nebeidzas reizē ar aplausiem.
    Esam apkopojuši vairākus iemeslus, kāpēc ir vērts apmeklēt Investoru festivālu.
    1.Pasākumā vienmēr uzstājas investīciju jomā patiešām zināmi cilvēki, no kuriem daudz var mācīties, bez tam saturs tiek veidots daudzveidīgs, ievērojami paplašinot klātesošo redzesloku.
    2.Arī pirms un pēc prezentācijas lielākā daļa runātāju ir atvērti individuāliem jautājumiem neformālā gaisotnē. Apmaiņa ar kontaktiem ir lielisks pasākuma ieguvums.
    3.Lielākā daļa šādu pasākumu ierasti notiek visai saspringtā gaisotnē, kad vīrieši ierodas uzvalkos, bet dāmas lietišķā apģērbā. Šeit tā nav. Te droši var nākt arī nedaudz ērtākā apģērbā, jo mērķis ir tieši tāds – radīt brīvu atmosfēru, kāda vislabāk veidojas “bez uzvalkiem” tiešā un pārnestā nozīmē.
    4.Tā ir laba iespēja satikt klātienē draudzīgo Investoru Kluba komandu un aprunāties ar cilvēkiem, kuri ik dienu ražo saturu portālam.
    5.Gan no lektoriem, gan no sastaptajiem domubiedriem šādos pasākumos var gūt jaunas idejas saviem turpmākajiem ieguldījumiem.
    6.Un vēl šādi pasākumi ir īpaši svarīgi gan spožos, gan drūmos brīžos tirgū. Ja ir sajūta, ka portfelī viss ir slikti, sirdsmieru vairo sajūta, ka tādi neesam vienīgie, jo arī citiem investoriem ir līdzīgi. Un arī labajos brīžos tas palīdz dalīties kopīgā priekā.
    7.Visos Investoru festivālos piedalās arī kāds vietējā biržā kotēts uzņēmums, tādējādi investoriem ir iespēja aci pret aci pajautāt “sava” uzņēmuma vadībai par plāniem, iegūt informāciju, kas, iespējams, reizēm pat neizskan publiski.
    Un galu galā – tā ir viena kvalitatīvi pavadīta nedēļas nogale, pēc kuras būs gandarījums par piedzīvoto.
    Ko sagaidīt programmā šī gada Investoru Festivālā?
    –TOP Baltijas akciju izvēlē no Mattias Wallander
    –Diskusija: “Kā uzsākt investēt sievietēm?”
    –Panelis: investīciju fuck-up stories
    –Sabiedrībā aktīvi un zināmi personīgo finanšu un investīciju viedokļu līderi dalīsies ar saviem investīciju plāniem
    –Tirgus cikliskums ar “Gadalaiki” pieeju kopā ar Mārci Zommeru
    –Kripto tirgu aktualitātes kopā ar Binance
    –Un vēl daudz kas cits
    Vairāk informāciju un reģistrāciju meklē šeit: Investoru Festivāls 2024
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība