• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Šīs nedēļas investoru kalendārā INDEXO pārskats, DelfinGroup kupona izmaksa u.c.

    Āboli ābeles zaros.Foto: Evija Trifanova/LETA

    Raugoties uz Latvijas uzņēmumiem, kuru akcijas kotējas biržā, šonedēļ noteikti runāsim par INDEXO, DelfinGroup, taču arī pārējo Baltijas valstu uzņēmumos gaidāmi vairāki akcionāriem interesanti notikumi. Par visu pēc kārtas!

    Trīs uzņēmumi šonedēļ rīko ārkārtas akcionāru sapulces – Punktid Technologies un Ekspress Grupp gadījumā gan lēmums tiek pieņemts bez faktiskas sapulces sasaukšanas, bet 23. augustā sapulci izsludinājis uzņēmums INVL Baltic Real Estate.
    Vairāki uzņēmumi šonedēļ izziņojuši pasķumus investoriem. 23 augustā pasākumu rīko Ignitis grupė. Šajā dienā uzņēmums publicēs arī savu starpposma pārskatu par 2022. gada pirmo pusgadu.
    24. augustā savukārt ceturkšņa pārskatu par sešiem mēnešiem publiskos un pasākumu investoriem rīko INDEXO. Pasākums norisināsies vebināra formātā. To vadīs INDEXO valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis un valdes loceklis Henrik Karmo. Vebināra ietvaros uzņēmuma vadība prezentēs 2022. gada pirmā pusgada nerevidētos finanšu rezultātus, kā arī informēs par citām aktualitātēm. Pēc prezentācijas norisināsies jautājumu un atbilžu sesija, kurā ikviens ir aicināts uzdot savus jautājumus uzņēmuma pārstāvjiem. Vebinārs notiks angļu valodā, taču ikviens varēs uzdot savus jautājumus arī latviešu valodā.
    25. augustā pasākumu investoriem rīko Klaipėdos nafta. Arī šis pasākums notiks vebināra formātā, to vadīs uzņēmuma izpilddirektors Darius Šilenskis un finanšu direktors Mindaugs Kvekšas, kuri iepazīstinās ar 2022. gada sešu mēnešu darbības rezultātiem un neauditētajiem finanšu rezultātiem.
    26. augustā savus investorus uz pasākumu aicina IuteCredit Finance.
    Diviem uzņēmumiem šonedēļ ir arī kupona izmaksas datumi – 25. augustā DelfinGroup un 28. augustā LHV Group.
    No vairākiem uzņēmumiem uzzināsim arī aktuālos ceturkšņa pārskatus par sešiem mēnešiem: Latvijas Jūras medicīnas centrs, Hagen Bikes Holding, Grigeo, Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, Pillar Capital, INVL Technology un AgroCredit Latvia.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība