• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Šīs nedēļas būtiskākie notikumi Baltijas biržā - dividendes, aktuālie apgrozījuma rezultāti u.c.

    Foto: Simon Woodley / SWNS/Scanpix

    Arī šonedēļ no miera un klusuma biržās ne vēsts – vēl šodien ir beidzamā diena pieteikties INDEXO IPO, bet tuvākajās dienās dzirdēsim arī par citiem biržas uzņēmumiem.

    Tātad, kā jau minēts ievadā, pirmdiena ir beidzamā diena, kad var pieteikties INDEXO IPO. Kā jau iepriekš ziņojām, vienas IPO procesā piedāvātās akcijas cena ir 14 eiro, bet akciju parakstīšanās periods bija no šī gada 28. jūnija pulksten 10:00 līdz 11. jūlija pulksten 12:00.
    INDEXO IPO procesā tiks kopumā piedāvātas 535 tūkst. akcijas par kopējo vērtību 7.49 milj. eiro. Akcijas cena ir noteikta saskaņā ar INDEXO vērtējumu. Akciju iegādei nebūs minimālā limita, proti, investori varēs iegādāties sākot no vienas akcijas 14 eiro vērtībā.
    Vairāki uzņēmumi šonedēļ paziņos savus aktuālos apgrozījuma rādītājus. Tie būs PRFoods, Vilkyškių pieninė, Enefit Green, TextMagic, Ekspress Grupp, Tallina Kaubaaja Grupp, Hagen Bikes Holding un Novaturas.
    Akcionāru sapulce šonedēļ notiks tikai viena – LITGRID ārkārtas akcionāru sapulce.
    11. jūlijs ir Latvijas Gāze dividendes ieraksta datums, savukārt 12. jūlijs – dividendes izmaksas datums.
    Dividenžu priekus šonedēļ baudīs arī DelfinGroup akcionāri – 13. jūlijs ir dividendes x-datums, 14. jūlijs – dividendes ieraksta datums, savukārt 15. jūlijs – dividendes izmaksas datums.
    14. jūlijā dividendes izmaksās EfTEN United Property Found.
    Trim uzņēmumiem šonedēļ noteikti kupona izmaksas datumi – 14. jūlijā Ignitis grupė, tāpat 14. jūlijā Pro Kapital Grupp, bet 17. jūlijā - UPP & CO Kauno 53.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība