• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Pieredzējis neatkarīgais vadības loceklis pievienojas LHV Lielbritānijas filiālei

    LHV Lielbritānijas filiālei pievienosies Pols Horners, kuram ir liela pieredze banku sektorā.Foto: Liis Treimann

    LHV paziņoja, ka Pols Horners, kuram ir liela pieredze banku sektorā, būs Apvienotajā Karalistē strādājošas bankas vadības institūcijas loceklis.

    No nākamā gada 4. janvāra Pols Horners kļūs par LHV Group Lielbritānijas bankas valdes locekli, kļūstot par pirmo neatkarīgo valdes locekli bez izpildpilnvarām. Pols Horners darbosies arī kā Londonas Bankas Risku komitejas priekšsēdētājs un Revīzijas un nominācijas komitejas loceklis.
    Pols Horners ar cum laude absolvējis Oksfordas Universitātē 1983. gadā un ir Apvienotās Karalistes Baņķieru institūta loceklis. Polam Horneram ir liela pieredze vispārējā un riska pārvaldībā mazumtirdzniecības, komercbanku, investīciju un privātbanku jomā dažādos starptautiskos tirgos.
    1988. gadā viņš pievienojās Barclays Bank, kur ieņēma vairākus vadošus un riska vadības amatus. Viņš pievienojās Royal Bank of Scotland grupai 2003. gadā un līdz 2019. gada jūnijam strādāja kā galvenais darbības un apgabala direktors vairākos vadošos amatos.
    No 2016. līdz 2017. gadam viņš bija Coutts International izpilddirektors Cīrihē un 2018. gadā riska menedžeris Ulster Bank Dublinā. No 2018. gada līdz 2021. gadam viņš bija Cīrihes Coutts & Co Limited vadības loceklis bez izpildvaras. No 2019. gada līdz šim Pols Horners bija Arion Bank valdes priekšsēdētāja vietnieks un neatkarīgais loceklis Reikjavīkā, bet no 2020. gada līdz šodienai kā neatkarīgs loceklis bez izpildpilnvarām un Valdes Risku komitejas priekšsēdētājs Allied Irish Bank (Apvienotā Karaliste).
    Polam Horneram un ar viņu saistītajām personām nepieder AS LHV Group akcijas.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība