• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Bercman investori fiksē peļņu

    Bercman Technologies akcionāri šīs nedēļas vidū sākuši fiksēt peļņu.Foto: Bercman Tecnologies

    Pēc vairāku dienu kāpuma Bercman Technologies akcionāri šīs nedēļas vidū sākuši fiksēt peļņu. Kopš šīs trešdienas uzņēmuma akcijas cena ir sarukusi aptuveni par ceturto daļu līdz 8,6 eiro atzīmei.

    Izsludinātie Bercman Technologies un kompānijas Krakul plāni par spēcīgas inženieru un programmatūras komandas izveido acīmredzami aktivizējuši arī uzņēmuma investorus. Tā rezultātā no 18. novembra līdz šai otrdienai kompānijas akcijas cena palēcās vairāk nekā par 70%.
    Tiesa gan, pēdējās dienās šādam kāpuma pienākušas beigās, kur uzņēmuma akcionāri sākuši fiksēt peļņu no nesenā akcijas cenas skrējiena.
    Ja iepriekšējās nedēļās tirdzniecība ar Bercman akcijām nebija diez ko aktīva, un apgrozījums ar tām dienā bija mazāks par 50 000 eiro, tad šonedēļ tirdzniecības apgrozījums katru dienu ar šīm akcijām bijis virs 107 000 eiro. Šo ceturtdien vien apgrozījums ar Bercman akcijām bija 347 000 eiro, kur 1030 darījumos īpašnieku nomainīja vairāk nekā 35 000 akcijas.
    Bercman Technologies, kura akcijas tiek kotētas Nasdaq First North, ziņojis, ka vēlas iegādāties interneta un autonomo sistēmu izstrādes uzņēmumu Krakul. Tas tiek darīts, lai paplašinātu inženieru un programmatūras komandu un izstrādātu viedās transporta sistēmas. Vērtspapīru maiņas līguma ietvaros Bercman iegūs 100% Krakovas akciju, kur šis pirkums tiks apmaksāts ar Bercman akcijām. Bercman Technologies akcijas Nasdaq First North biržā tiek tirgotas kopš šā gada jūlija sākuma.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība