• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Šī nedēļa investoru kalendārā: MADARA pasākums investoriem un citi notikumi

    Foto: Evija Trifanova/LETA

    Arī šonedēļ gaidāmi daudzi notikumi, kurus investoriem ir vērts ierakstīt kalendāros. Vietējiem investoriem noteikti svarīgākais no tiem ir MADARA Cosmetics pasākums investoriem. Kas vēl gaidāms?

    Tātad MADARA Cosmetics pasākums investoriem notiks 29. augustā plkst. 16.00. Pasākums notiks vebināra formātā, nepieciešama iepriekšēja reģistrēšanās. Vebināru vadīs MADARA Cosmetics valdes loceklis un akcionārs Uldis Iltners kopā ar uzņēmuma valdes locekli un finanšu direktori Tatjanu Nagli. Vebināra ietvaros dalībnieki tiks iepazīstināti ar uzņēmuma 2022. gada 6 mēnešu finanšu rezultātiem, kā arī ar jaunākajiem notikumiem un situāciju nozarē kopumā. Vebinārs notiks angļu valodā.
    Šonedēļ gaidāms vēl viens pasākums investoriem – 2. septembrī Linas Agro Group pasākums, arī tā tēma ir aktuālo finanšu rezultātu apspriešana.
    Vairākiem uzņēmumiem šonedēļ ir kupona izmaksas datumi – 29. augustā Eleving Group, 31. augustā Mogo un Longo Group, 1. septembrī BluOr Bank.
    Šonedēļ gaidāma arī viena ārkārtas akcionāru sapulce, to izsludināja Ekspress Grupp.
    Virknei uzņēmumu šonedēļ tiks ziņoti aktuālie finanšu dati, ceturkšņa pārskats par sešiem mēnešiem: Pillar Capital, AgroCredit Latvia, Attīstības finanšu institūcija Altum, VEF, Rīgas kuģu būvētava, BluOrBank, Latvenergo, Augstsprieguma tīkls, AUGA group, PRFoods, ELMO Rent, Latvijas Gāze, Storent Investments, Linas Agro Group, Mogo, Vilkyškių pieninė, Invalda INVL, Amber Latvijas balzams, Panevėžio statybos trestas, Rokiškio sūris, Ditton pievadķēžu rūpnīca, Apranga.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība