• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    INDEXO akcijas aktīvi iegādājas cieši saistītas personas

    Foto: Niall Carson, PA Wire/PA Images/Scanpix

    19. jūlijā INDEXO ir saņēmis paziņojumus par darījumiem ar INDEXO akcijām no personām, kuras veic pārvaldības pienākumus, un ar tām cieši saistītas personas, liecina biržas publiskotā informācija.

    Saskaņā ar spēkā esošo vietējo un Eiropas Savienības vērtspapīru tirgus regulējumu, pircēji ir uzskatāmi par iekšējās informācijas turētājiem.
    Publiski pieejamajā informācijā iespējams atrast plašāku informāciju par personām un to veikto neseno darījumu apjomu.
    Valdis Vancovičs kā fiziska persona iegādājies 5 tūkst. akcijas par kopējo cenu 70 tūkst. eiro. Viņš ir INDEXO līdzdibinātājs un padomes priekšsēdētājs.
    Redzams, ka 6570 akcijas par kopējo cenu 91980 eiro iegādājies arī Igaunijas uzņēmums Beacon Properties, kura valdes loceklis ir Henrik Karmo, kurš vienlaikus ir arī INDEXO valdes loceklis.
    Vēl viens uzņēmums, kurš nupat iegādājies INDEXO akcijas ir Perfekt Match. Kopā nopirktas 2 tūkst. akcijas par cenu 28 tūkst. eiro. Arī šis uzņēmums pieder jau minētajam Karmo.
    534 akcijas par kopējo summu 7476 eiro iegādājusies arī Karina Fridmane, kas ir cieši saistīta ar personu, kas pilda pārvaldības funkcijas INDEXO.
    Vēl 1100 INDEXO akcijas par 15.4 tūkst. eiro iegādājies uzņēmums Lendorf, kas pieder Svenam Dinsdorfam, kas vienlaikus ir arī viens no INDEXO līdzdibinātājiem.
    2 tūkst. akcijas par 28 tūkst. eiro iegādājies arī uzņēmums VSCAP, kas pieder Valdim Siksnim, kurš, kā zināms, ir INDEXO valdes priekšsēdētājs.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība