• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Latvijā izveidota jauna investīciju un finansējuma piesaistes platforma

    Pēc vairāk nekā divu gadu izstrādes darbiem un vairāk kā 300 tūkst. eiro investīcijām Latvijā darbu uzsāk jauna pūļa investīciju platforma CrowdedHero. Risinājums sniedz jaunas iespējas uzņēmumiem piesaistīt izaugsmes kapitālu un ekspertīzi sava uzņēmuma attīstībai, kā arī ļauj ikvienam kļūt par investoru perspektīvu uzņēmumu kapitālā. Katra no investīcijām piedāvātajiem uzņēmumiem dzīvotspēju un izaugsmes perspektīvas rūpīgi izvērtē augstākā līmeņa finanšu un investīciju eksperti.

    CrowdedHero izveidotāji norāda, ka līdz šim strauji augošiem uzņēmumiem Latvijā nav bijusi pieeja pūļu investoru kapitālam, kā arī investoriem slieksnis ieejai augošu kompāniju kapitālā ir bijis pārāk augsts. Jaunā platforma sniedz iespēju ieguldīt jau reāli funkcionējošos uzņēmumos un rūpīgi sekot līdzi savām investīcijām.
    “Līdz šim sabiedrībai kopumā ir bijušas iespējas investēt tikai start-up līmeņa uzņēmumos, kuriem nereti ir tikai ideja, uzņēmuma logotips un produkta prototips. Savukārt, CrowdedHero ikvienu potenciālo uzņēmumu vērtē ne tikai idejas un aiz tās esošā tirgus potenciāla līmenī, bet arī tā investīciju horizontu, spēju izmaksāt dividendes, “exit stratēģijas” un citus nozīmīgus faktorus. Proti, katrs no platformā pieejamajiem projektiem vispirms tiek izvērtēts caur profesionālu investoru prizmu,” norāda Jānis Blaževičs, CrowdedHero valdes priekšsēdētājs.
    Platformā par investoru var kļūt ikviens, bet minimālais investīciju apjoms ir 100 eiro. Pievienojoties investīciju platformai, ir pieejami dažādi investīciju projekti, kuri iepriekš ir ļoti skrupulozi izpētīti, analizējot gan finanšu un juridiskos aspektus, gan konkrētā biznesa projekta izaugsmes iespējas .
    “Uzskatām, ka šī ir lieliska iespēja arī uzņēmējiem saņemt grūdienu turpmākai izaugsmei. Proti, ne tikai piesaistot kapitālu jaunu ieceru īstenošanai vai jau esošo tirgu paplašināšanai, bet arī papildu zināšanas un informāciju no CrowdedHero ekspertiem tādās jomās kā korporatīvās finanses, mārketings, juridiskie jautājumi, kas dos iespēju pieņemt izsvērtākus un labākus lēmumus uzņēmuma turpmākai izaugsmei,” uzsver Blaževičs.
    Platformā kā eksperti investīciju izvērtēšanai piesaistīti gan vietējie, gan starptautiskie eksperti ar ilggadēju pieredzi tādās jomās kā mazumtirdzniecība, e-komercija, ražošana, finanšu tehnoloģijas , informācijas tehnoloģijas, enerģētika u.c.
    Šobrīd platformā pieejama iespēja investēt Latvijā radītā, augošā un daudzsološā e-komercijas platformā The GeGe.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība