• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Šonedēļ aktuālais Baltijā: DelfinGroup un Tallink sapulces, Enefit Green dividendes u.c.

    Foto: LETA

    Kādi ir būtiskākie notikumi šonedēļ Baltijas valstu akciju tirgos? Kāds uzņēmums veiks IPO, kāds sola izmaksāt dividendes, bet vairāki paziņos aktuālos darbības rezultātus. Par visu pēc kārtas!

    Vislielāko uzmanību šonedēļ varētu piesaistīt Igaunijas uzņēmums, kas nodrošina automatizētus preču piegādes risinājums, Cleveron Mobolity. Uzņēmums plāno piesaistīt no investoriem 5 milj. eiro, emitējot vairāk nekā 2.5 milj. parastās akcijas. IPO sākas 6. jūnijā plkst. 10.00 un ilgs līdz 17. jūnija plkst.16.00.
    Arī nekustamo īpašumu uzņēmuma Arco Vara akcionāriem labas ziņas – 6. jūnijs ir beidzamā diena, kad ir iespēja iegādāties akcijas dividenžu iegūšanai, kuras tiks izmaksātas 15. jūnijā 0.02 eiro apmērā par vienu akciju.
    Turpinot ar labām ziņām, 8. jūnijā tiks izmaksātas Enefit Green dividendes investoriem.
    Baltic Horizon Fund savukārt 7. jūnijā notiks ikgadējā kopsapulce, kurā būs iespējams piedalīties gan klātienē, uzņēmuma birojā, gan arī tiešsaistē.
    Tallink akcionāri tiksies 9. jūnijā, lai apstiprinātu 2021. gada pārskatu un lemtu par uzņēmuma zaudējumu segšanu.
    10. jūnijā gaidāma DelfinGroup akcionāru sapulce, lai apstiprinātu pirmā ceturkšņa rezultātus un dividenžu izmaksu. Valde rosinājusi izmaksāt 0.0155 eiro par vienu akciju.
    Vairāki uzņēmumi sola šonedēļ paziņot rezultātus: Elmo Rent, Coop Pank, Enefit Green, Vilvi Group.
    Mēs turpināsim jums ziņot par visu šo notikumu attīstību.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība