• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Juvelierizstrādājumu veikals GIVEN sāk tirgot obligācijas

    Foto: Given.lv

    Latvijas vadošā juvelierizstrādājumu veikalu tīkla GIVEN Jewellery nodrošinātās obligācijas no 20. maija iekļautas biržas Nasdaq Riga Baltijas First North tirgū, ziņo Nasdaq.

    GIVEN Jewellery emitēto obligāciju apjoms ir 3 milj. eiro. Vienas obligācijas nominālvērtība ir 1 tūkst. eiro ar kupona likmi 6% un izmaksu reizi ceturksnī. Obligāciju dzēšanas datums ir 2024. gada 30. aprīlis. Obligāciju emisijas ietvaros piesaistīto finansējumu paredzēts izmantot GIVEN mazumtirdzniecības tīkla paplašināšanai Baltijas valstīs un esošo aizdevumu refinansēšanai.
    “Veiksmīgā GIVEN Jewellery debija obligāciju tirgū parāda tā potenciālu un investoru uzticību. Vēlam GIVEN Jewellery panākumus, realizējot uzņēmuma izaugsmes ambīcijas Baltijā,” pauda Nasdaq Riga valdes priekšsēdētāja Daiga Auziņa-Melalksne.
    Ģirts Rudzītis, GIVEN Jewellery valdes loceklis skaidroja, ka lēmums iekļaut obligācijas Nasdaq Riga Baltijas First North ir stratēģiski svarīgs solis, lai gūtu uzticama partnera reputāciju investoru un sadarbības partneru vidū, kā arī ļautu turpmāk piesaistīt finansējumu uzņēmuma attīstībai. “Uzskatām, ka šis solis dos mums iespēju piesaistīt papildu līdzekļus GIVEN attīstībai arī ārpus Latvijas, jo mūsu mērķis ir kļūt par vadošo juvelierizstrādājumu mazumtirdzniecības ķēdi Baltijā jau šogad. Esam ļoti priecīgi par šo notikumu un pārliecināti, ka tas kalpos mums par atspēriena punktu tālākai izaugsmei. Mūsuprāt, papildu atpazīstamība vietējā un starptautiskajā tirgū, ko sniedz šis solis, palīdzēs veicināt arī GIVEN zīmola atpazīstamību Baltijā un paplašināt lojālo klientu loku,“ akcentēja Rudzītis.
    GIVEN ir juvelierizstrādājumu zīmols, kas apzīmē prieku, skaistumu, mīlestību, radošumu un ilgtspējību, paužot to savos juvelierizstrādājumos – ar dizainu, unikālām zīmolu kolekcijām un rūpīgi pārdomātām detaļām, padarot vērtīgo pieejamu. GIVEN Jewellery ir mātessabiedrība juvelierizstrādājumu mazumtirdzniecības tīklam Given by Grenardy Baltijā. Šobrīd GIVEN tīklā ir 41 veikals Latvijā, pieci veikali Igaunijā, trīs Lietuvā un interneta veikali.
    Par savu Sertificēto konsultantu First North tirgū GIVEN Jewellery ir izvēlējies Signet Bank. Nasdaq Baltijas First North tirgus darbojas kā daudzpusējā tirdzniecības sistēma, un tas ir piemērots perspektīviem uzņēmumiem finansējuma piesaistīšanai un atpazīstamības veicināšanai, saņemot visas publiska uzņēmuma priekšrocības.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība