• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Inbank ar jaunajām obligācijām piesaistīs papildu naudu

    Inbank padomes priekšsēdētājs Prīts Põldoja un valdes priekšsēdētājs Jans Andresoo paziņo par jaunu subordinēto obligāciju publisko piedāvājumu ar dzēšanas termiņu 10 gadi.Foto: Andras Kralla/Äripäev

    AS Inbank šodien sāks jaunu 10 gadu subordinēto obligāciju publisko piedāvājumu, ar biržas paziņojumu paziņoja Inbank.

    Piedāvājuma ietvaros Inbank piedāvās 12 000 subordinēto obligāciju ar dzēšanas datumu 2031. gada 15. decembrī un fiksēto procentu likmi 5,5 procenti gadā. Subordinētās obligācijas tiek piedāvātas par cenu 1000 eiro par vienu obligāciju.
    Parakstīšanās periods uz obligācijām sākas 2021. gada 30. novembrī un beidzas 2021. gada 9. decembrī plkst. 16:00. Piedāvājums ir paredzēts privātajiem un institucionālajiem investoriem Igaunijā.
    Obligāciju kotēšana un tirdzniecība Nasdaq Tallinn Fondu biržas Baltijas obligāciju sarakstā tiks uzsākta 16.decembrī vai tuvākajā laikā.
    Obligāciju pārrakstīšanās gadījumā Inbank ir tiesības palielināt piedāvājuma apjomu un papildus emitēt līdz 6000 obligācijām, kā rezultātā kopējais obligāciju skaits pieaugtu līdz 18 000.
    Lai parakstītos uz subordinētajām obligācijām, ieguldītājam parakstīšanās periodā sava vērtspapīru konta administratoram jāiesniedz atbilstošs parakstīšanās rīkojums.
    Subordinētās obligācijas ir Inbank nenodrošināts parāds investoram. Obligāciju subordinācija nozīmē, ka Inbank likvidācijas vai bankrota gadījumā visas prasības, kas izriet no subordinētajām obligācijām, kļūs piedzenamas un tiks apmierinātas tikai pēc visu nepakārtoto atzīto prasījumu apmierināšanas saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu.
    Inbank ir uz patērētājiem orientēta digitālā banka, kas darbojas Baltijas valstīs, Polijā un Čehijā, kā arī piesaista noguldījumus Vācijā, Austrijā, Nīderlandē un Somijā.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība