• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Freedom Holding Corp. meitasuzņēmums ieguva tiesības rīkot IPO ASV

    Foto: Freedom Holding Corp.

    Ņujorkā bāzētais brokeris Prime Executions Inc., Freedom Holding Corp. meitasuzņēmums saņēma Amerikas regulatora FINRA atļauju paplašināt savu kapitāla tirgus un investīciju bankas funkcijas Amerikas Savienotajās Valstīs. Igaunijā Freedom Holding pārstāv investīciju platforma Freedom24, kas eiropiešiem piedāvā tiešu pieeju ASV akciju tirgiem.

    Prime Executions Inc. tagad ir tiesības sniegt emisijas nodrošināšanas pakalpojumus, apkalpot apvienošanos un vērtspapīru darījumus, kā arī piedalīties organizāciju apvienošanā. Turklāt uzņēmums konsultē tirgus dalībniekus. "Mums ir liels gods un atbildība saņemt no Amerikas regulatora tiesības darboties kā tiešajam sākotnējo publisko piedāvājumu organizētājam ASV. Šāda atļauja ir tikai nedaudziem uzņēmumiem visā tirgū. Esmu pārliecināts, ka šīs iespējas dos iespēju pacelt mūsu biznesu uz nākamo līmeni," sacīja Freedom Holding Corp. izpilddirektors Timurs Turlovs.
    "Ar Freedom Holding Corp. atbalstu un resursiem mēs plānojam aktīvi reklamēt savus pakalpojumus un paplašināt līdzdalību štatos," piebilda Prime Executions Inc. prezidents un izpilddirektors Roberts Vociaks (Robert Wotziak).
    Freedom Holding Corp. piedāvā finanšu pakalpojumus desmit valstīs visā pasaulē. Grupas akcijas tiek tirgotas NASDAQ ar simbolu FRHC. Kapitalizācija pārsniedz 3,5 miljardus USD. Freedom Holding Corp. darbību regulē ASV Vērtspapīru un biržu komisija (SEC).
    Uzņēmums Prime Executions dibināts 1986. gadā un ir Ņujorkas fondu biržas (NYSE) biedrs. Freedom Holding Corporation 2020. gadā iegādājās Prime Executions ar mērķi nodrošināt klientiem tiešu piekļuvi ASV tirgum.
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība