• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Freedom24 investēšanu padara vieglu

    Freedom24 ļauj ikvienam ērti ieguldīt akcijās, biržā tirgotos fondos un obligācijās, kā arī piedalīties sākotnējos akciju publiskajos piedāvājumos jeb IPO. Turklāt D-konts, kas klientam tiek izveidots automātiski pēc tirdzniecības konta atvēršanas, no pirmās dienas pelna procentus no ASV dolāru noguldījumu.

    No idejas likt savai naudai pelnīt, līdz tirdzniecībai paiet tikai minūtes, jo viss, kas jums jādara, lai sāktu darboties tirdzniecības platformā, ir atvērt ieguldījumu kontu un tikt identificētam, lai pārliecinātos, ka jūs patiešām esat reāls cilvēks. Dažu minūšu laikā jums tiek atvērta visa aizraujošā investīciju pasaule. Vērtspapīrus var tirgot Eiropas, Amerikas un Āzijas biržās. Ar vienu klikšķi var investēt pat veselās nozarēs, tirgojoties ar lielāko aktīvu pārvaldīšanas kompāniju fondiem. Turklāt jūs varat ieguldīt akciju sākotnējos publiskajos piedāvājumos, kas kļūst aizvien populārāki.
    Nauda ir drošībā. Freedom Holding Corp., Freedom24 platformas mātes uzņēmums, ir vienīgais Eiropas brokeris, kas kotēts Nasdaq biržā. Uzņēmuma kapitalizācija ir 3,8 miljardi USD, kas sniedz spēcīgu pārliecību par uzņēmuma ilgtermiņa dzīvotspēju. Uzņēmuma darbību uzrauga trīs regulatori, tostarp Vācijas Federālā finanšu uzraudzības iestāde un ASV Vērtspapīru un biržu komisija. Turklāt katra klienta īpašums 20 000 € apmērā tiek apdrošināts. Ņemot vērā visu iepriekš minēto, klienti uzņēmumam ir uzticējuši pārvaldīt savus aktīvus vairāk nekā pusmiljardu dolāru vērtība.
    Jūs varat nopelnīt naudu vienkārši sēžot, kāju pār kāju pārlicis. Ikvienam, kurš platformā atver tirdzniecības kontu, automātiski tiek izveidots D-konts, kurā par ASV dolāru noguldījumiem var nopelnīt 3% procentus gadā. Tātad nauda aug arī pasīvi, neko nedarot. Kontu var ērti papildināt ar kartes maksājumu, bankas pārskaitījumu bez komisijas maksas, vai no sava tirdzniecības konta ar pāris klikšķiem uz D-kontu vai otrādi, un nauda tiks saņemta uzreiz.
    Tirdzniecības platforma ir ļoti ērta un pastāvīgi tiek atjaunināta
    Freedom24 ir paredzēta gan iOS, gan Android ierīcēm. Platforma nepārtraukti attīstās, palīdzot ikvienam izdarīt izvēli pēc iespējas vienkāršāk. Piemēram, jaunākajā atjauninājumā sadaļā "Mani saraksti" tika pievienota jauna grupēšanas iespēja pēc valsts, kas nozīmē, ka tagad interesējošos vērtspapīrus var kārtot ne tikai pēc nosaukuma, cenas un cenu dinamikas, bet arī pēc valsts, kur atrodas birža.
    Jaunākajā atjauninājumā ir iekļauta arī jauna sadaļa "Ko pirkt" ar dažādu vērtspapīru izlasi, kurā iekļauti Freedom Finance Europe novērtēto analītiķu aktuālie ieteikumi. Katrā atlasē ir iekļauti šajā nedēļā visvairāk pirktie un pārdotie vērtspapīri, ASV dārgāko uzņēmumu akcijas, visstraujāk augošās ASV un Eiropas akcijas, agrākie IPO un visvairāk turētās akcijas investoru portfeļos. Tas atvieglo tirdzniecību arī iesācējiem, kuri var redzēt, ko citi ir iegādājušies, un izdarīt izvēli, pamatojoties uz to.

    Kas ir Freedom24?

    Mobilā tirdzniecības platforma vērtspapīriem, akcijām, fondiem u.c. gan Apple, gan Android tālruņiem un planšetdatoriem. To veido uzņēmums Freedom Finance Europe Ltd, kura mātes uzņēmums ir vienīgais Nasdaq biržā kotētais Eiropas brokeris. Uzņēmumam ir biroji ASV, Vācijā, Kiprā, Krievijā, Kazahstānā, Ukrainā, Uzbekistānā. Platformai ir vairāk nekā simts tūkstoši klientu, kuri holdingam ir uzticējuši vairāk nekā pusmiljardu dolāru, un šī summa nepārtraukti pieaug.

    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība