• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Freedom Holding iegādājas MKM Partners LLC

    Freedom Holding izpilddirektors Timurs Turlovs un MKM Partners izpilddirektors Stīvens L. Mesina (Steven L. Messina) nedēļas sākumā paziņoja, ka Freedom Holding Corp. (NASDAQ: FRHC) (“Freedom”) ir apstiprinājusi līdzdalību uzņēmumā MKM Partners, LLC (“MKM Partners”) iegādē.

    Pēc Timura Turlova teiktā, MKM Partners ir vērtīgs uzņēmums, kur strādā ievērojami stratēģi un analītiķi. "MKM neapšaubāmi būtiski stiprinās Freedom starptautisko komandu un paātrinās mūsu izaugsmi," apliecināja Turlovs.
    Roberts Votčaks (Robert Wotczak) kļūs par MKM izpilddirektoru, bet Sagars Šets (Sagar Sheth) turpinās darbu prezidenta amatā. Pēc Stīvena Mesina teiktā, uzņēmumu apvienošanās būs organiska un raita, jo darbu turpinās tie paši cilvēki un, pateicoties Freedom, būs labas izaugsmes iespējas. "Freedom jau pats par sevi ir liels dinamisks veiksmes stāsts un noteikti piedāvās arī mūsu komandai daudz jaunu iespēju," sacīja Votčaks.
    Lai darījums īstenotos, ir nepieciešams FINRA apstiprinājums un vairāki citi priekšnoteikumi. Paziņojums ir balstīts uz prognozēm, un garantiju nav.
    Kas ir MKM Partners?
    MKM Partners ir Stemfordā bāzēts uzņēmums, kas nodarbojas ar starpniecību, izpēti, pārdošanu un daudz ko citu. Tā ir viena no lielākajām un visaugstāk novērtētajām brokeru firmām Amerikā.
    Ievērojamo stratēģu komandu vada augsti novērtētais un daudz citētais galvenais ekonomists un tirgus stratēģis Maikls Darda (Michael Darda). Komandas stratēģi regulāri pauž savu viedokli un dalās pieredzē CNBC ziņu kanālā, kuru reprezentē bijušais Ņujorkas mērs Maiks Blumbergs (Mike Bloomberg).
    Kas ir Freedom Holding Corp.?
    Freedom Holding Corp. ir Nevadas korporācija, kas nodarbojas ar dažādiem ieguldījumu aspektiem starptautiskā mērogā - sākot no Āzijas līdz Eiropai. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 2900 cilvēku visā pasaulē. Centrālie biroji cita starpā atrodas Kiprā un Amerikā.

    Kas ir Freedom24?

    Mobilā tirdzniecības platforma vērtspapīriem, akcijām, fondiem u.c. gan Apple, gan Android tālruņiem un planšetdatoriem. To veido uzņēmums Freedom Finance Europe Ltd, kura mātes uzņēmums ir vienīgais Nasdaq biržā kotētais Eiropas brokeris. Uzņēmumam ir biroji ASV, Vācijā, Kiprā, Krievijā, Kazahstānā, Ukrainā, Uzbekistānā. Platformai ir vairāk nekā simts tūkstoši klientu, kuri holdingam ir uzticējuši vairāk nekā pusmiljardu dolāru, un šī summa nepārtraukti pieaug.

    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība