• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Nubank IPO: tuvākajās dienās gaidāms perspektīvākais akciju piedāvājums!

    Nubank IPO, viens no šī gada lielākajiem IPO, notiks Ņujorkas fondu biržā (NYSE) 8. decembrī, teikts uzņēmuma emuārā. Pieteikumi jau tiek pieņemti. Nubank vērtība gaidāmajā IPO varētu sasniegt 40 miljardus dolāru, šobrīd tās vērtība ir 30 miljardi dolāru.

    Šādas prognozes ir pamatotas, jo Nubank turpina paplašināties Latīņamerikā un paplašina savu produktu piedāvājumu. Brazīlijas neobanka jau ir iegādājusies sešus IT uzņēmumus. Jaunākā iegāde bija jaunuzņēmums Olivia, kas piedāvā mākslīgā intelekta virtuālo asistentu izmaksu plānošanā.
    Kā norāda Deivids Veless Osorno (David Vélez Osorno), Nubank dibinātājs un izpilddirektors, uzņēmums kopā ar Olivia prasmīgo komandu un pašas neobankas infrastruktūru spēj piedāvāt klientiem pielāgotus risinājumus, kas vislabāk atbilst viņu vajadzībām. «Šodien Nubank vada Latīņamerikas banku uzplaukumu. Uz Fintech sektora fenomenālās izaugsmes fona reģions izceļas ar investīcijām nozarē.”
    Kopš 2016. gada nozarē ieguldītā summa ir katru gadu dubultojusies: 2021. gadā šis rādītājs jau ir pārsniedzis iepriekšējā gada līmeni par 4,7 miljardiem USD. Tam par iemeslu ir līdzšinējais zemais banku izmantojums, augstās procentu likmes, atbalstošie valdības noteikumi un COVID-19 pandēmija, kas paātrināja digitalizācijas procesu.

    Kas ir Nubank?

    Nubanka tika izveidota, lai izstrādātu tiešsaistes platformas, kas nodrošina publiskos finanšu pakalpojumus lietotājiem Latīņamerikā. Valdi vada izpilddirektors Deivids Veless Osorno, kurš ir bijis iesaistīts uzņēmuma darbā kopš tā dibināšanas. Nubankas darbības jomas ir, piemēram, kredītkartes, mobilo maksājumu iespējas, krājkonti, investīciju iespējas, aizdevumi un apdrošināšana.

    Diagrammā parādīts tirgus pieauguma piemērs, ko Nubank spēja radīt viena gada laikā (2018-2019)

    Ar gaidāmo IPO Nubank plāno piesaistīt 2,6 miljardus

    Latīņamerikas banku maržas pārsniedz arī Eiropas un Ziemeļamerikas maržas. Piemēram, divu Brazīlijas lielāko banku – Itaú un Bradesco – kapitāla ieguldījuma ienesīgums ir aptuveni 20%. ASV banku gadījumā šis rādītājs parasti ir uz pusi mazāks, bet Eiropā tas ir aptuveni 6%.
    Ar savu gaidāmo IPO Nubank plāno piesaistīt 2,6 miljardus dolāru un varētu apsteigt Brazīlijas lielāko banku Itaú Unibanco kapitalizācijas ziņā, kā arī kļūt ne tikai par Latīņamerikas jaunās paaudzes vadošo banku līderi, bet arī vadošu globālo spēlētāju.

    Nepalaidiet garām labu iespēju!

    Lai nepalaistu garām šo daudzsološo IPO, konts ir nekavējoties jāfinansē. Ja vēl neesat Freedom Finance klients, jums vienkārši jāatver konts. Minimālā pieteikuma summa ir 2000 USD.

    Kas ir Freedom24?

    Mobilā tirdzniecības platforma vērtspapīriem, akcijām, fondiem u.c. gan Apple, gan Android tālruņiem un planšetdatoriem. To veido uzņēmums Freedom Finance Europe Ltd, kura mātes uzņēmums ir vienīgais Nasdaq biržā kotētais Eiropas brokeris. Uzņēmumam ir biroji ASV, Vācijā, Kiprā, Krievijā, Kazahstānā, Ukrainā, Uzbekistānā. Platformai ir vairāk nekā simts tūkstoši klientu, kuri holdingam ir uzticējuši vairāk nekā pusmiljardu dolāru, un šī summa nepārtraukti pieaug.

    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība